VI. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi, 10-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Sarıkamış, Kars'ta düzenlenecektir.

10 - 13 Mayıs 2018 tarihlerinde 07:00-22:00 arası hizmet verecektir.

VI. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi süresince ilaç endüstrisi, medikal firma ve yayınevlerinin oluşturduğu sergi alanı, 10 Mayıs 2018 tarihi itibarı ile 08:00-19:00 saatleri arasında 13 Mayıs 2018 tarihine kadar açık kalacaktır.

Kayıt masasında kayıt işlemlerini tamamlayan konuklarımıza verilecek olan yaka kartlarının VI. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi süresince güvenlik açısından mutlaka takılması gerekmektedir. Ayrıca bilimsel toplantılara ve VI. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi süresince düzenlenecek olan sosyal aktivitelere katılmak için gerekmektedir.

VI. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi kayıtlı katılımcıların belgeleri 13 Mayıs 2018 tarihinden itibaren kayıt masasından verilecektir.

VI. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi'nde sözlü ve poster bildiriler kabul edilecektir. Bildiriler deneysel çalışma, klinik çalışma ve özgün olgu  sunumları şeklinde, bilimsel gelişmeye katkıda bulunabilecek özellikte olmalıdır.

Bildiri özetlerinin, Bildiri Gönderim Kuralları bölümünde belirtilen yazım kurallarına uygun hazırlanmış olarak kaanturkoz@diasos.com e-posta adresine ya da Bildirinizi Gönderin bölümünde yer alan elektronik posta formu aracılığıyla, en geç 15 Nisan 2018 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen bildiriler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunu teslim / kontrol odasında kontrol etmeniz rica olunur. VI. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi süresince salonlarda slayt makinesi ve tepegöz kullanılmayacaktır.