RADER Güz Atölyesi ’19 20 - 22 Eylül  2019 tarihlerinde Nuh'un Gemisi Otel Kıbrıs'ta düzenlenecektir.

20 - 22 Eylül  2019 tarihlerinde 07:00-22:00 arası hizmet verecektir.

RADER Güz Atölyesi ’19 süresince ilaç endüstrisi, medikal firma ve yayınevlerinin oluşturduğu sergi alanı, 20 Eylül 2019 tarihi itibarı ile 08:00-19:00 saatleri arasında 22 Eylül 2019 tarihine kadar açık kalacaktır.

Kayıt masasında kayıt işlemlerini tamamlayan konuklarımıza verilecek olan yaka kartlarının RADER Güz Atölyesi ’19 süresince güvenlik açısından mutlaka takılması gerekmektedir. Ayrıca bilimsel toplantılara ve RADER Güz Atölyesi ’19 süresince düzenlenecek olan sosyal aktivitelere katılmak için gerekmektedir.

RADER Güz Atölyesi ’19 kayıtlı katılımcıların belgeleri 22 Eylül 2019 tarihinden itibaren kayıt masasından verilecektir.

RADER Güz Atölyesi ’19 sözlü ve poster bildiriler kabul edilecektir. Bildiriler deneysel çalışma, klinik çalışma ve özgün olgu  sunumları şeklinde, bilimsel gelişmeye katkıda bulunabilecek özellikte olmalıdır.

Bildiri özetlerinin, Bildiri Gönderim Kuralları bölümünde belirtilen yazım kurallarına uygun hazırlanmış olarak sedat.ulas@genx.com.tr e-posta adresine ya da Bildirinizi Gönderin bölümünde yer alan elektronik posta formu aracılığıyla, en geç 1 Ağustos 2019 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen bildiriler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunu teslim / kontrol odasında kontrol etmeniz rica olunur.

RADER Güz Atölyesi ’19  süresince salonlarda slayt makinesi ve tepegöz kullanılmayacaktır.