VII. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi 26 - 28 Nisan 2019 tarihlerinde Hasankeyf,Batman'da düzenlenecektir.

26 -28 Nisan 2019 tarihlerinde 07:00-22:00 arası hizmet verecektir.

VII. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi süresince ilaç endüstrisi, medikal firma ve yayınevlerinin oluşturduğu sergi alanı, 26 Nisan 2019 tarihi itibarı ile 08:00-19:00 saatleri arasında 28 Nisan 2019 tarihine kadar açık kalacaktır.

Kayıt masasında kayıt işlemlerini tamamlayan konuklarımıza verilecek olan yaka kartlarının VII. Ulusal Karadeniz Romatoloji Kongresi süresince güvenlik açısından mutlaka takılması gerekmektedir. Ayrıca bilimsel toplantılara ve kongre süresince düzenlenecek olan sosyal aktivitelere katılmak için gerekmektedir.

Kongreye kayıtlı katılımcıların belgeleri 28 Nisan 2019 tarihinden itibaren kayıt masasından verilecektir.

Kongrede sözlü ve poster bildiriler kabul edilecektir. Bildiriler deneysel çalışma, klinik çalışma ve özgün olgu  sunumları şeklinde, bilimsel gelişmeye katkıda bulunabilecek özellikte olmalıdır.

Bildiri özetlerinin, Bildiri Gönderim Kuralları bölümünde belirtilen yazım kurallarına uygun hazırlanmış olarak kaanturkoz@diasos.com e-posta adresine ya da Bildirinizi Gönderin bölümünde yer alan elektronik posta formu aracılığıyla, en geç 15 Mart 2019 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen bildiriler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunu teslim / kontrol odasında kontrol etmeniz rica olunur.

Kongre süresince salonlarda slayt makinesi ve tepegöz kullanılmayacaktır.