Sevgili Meslektaşlarım,

Romatizma ve Ağrı Derneği olarak hekimlerin bilgi ve deneyimlerini artırmayı hedeflediğimiz, kendi konularında uzman olan hocalarımızın katılımlarıyla bu yıl altıncısını gerçekleştireceğimiz

VI. ULUSAL KARADENİZ ROMATOLOJİ KONGRESİ 10-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Ekinata Grand Toprak Hotel, Sarıkamış, Kars'ta Sarıkamış, Kars'ta düzenlenecektir.

Tüm meslektaşlarımızı bilimsel açıdan oldukça zengin içeriği ile toplantımıza bekler, saygılar sunarım.

Toplantımızda görüşmek dileğiyle.

Prof. Dr. Ömer KURU
Romatizma ve Ağrı Derneği Başkanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ABD Başkanı
Romatoloji Bilim Dalı Başkanı

Önemli Bilgiler

Bildiri Son Gönderim Tarihi

15 Nisan 2018

Kongre Tarihi

10-13 Mayıs 2018

Kongre Kayıt, Konaklama ve İletişim

Kongre kayıt, konaklama ve merak ettiğiniz diğer bilgiler için Kaan Turkoz ile iletişime geçebilirsiniz. kaanturkoz@diasos.com

Sözlü ve Poster Bildirileri

Bildiri özetlerinin, Bildiri Gönderim Kuralları bölümünde belirtilen yazım kurallarına uygun hazırlanmış olarak kaanturkoz@diasos.com e-posta adresine ya da 'Bildirinizi Gönderin' bölümünde yer alan elektronik posta formu aracılığıyla, en geç 15 Nisan 2018 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen bildiriler değerlendirmeye alınmayacaktır.